O nouă ediţie a sărbătorii ,,Joia Mare la Poiana Stampei”. Vezi cine va urca pe scena Casei de Cultură din localitate


Intră acum și în grupul de

Comuna suceveană Poiana Stampei va găzdui joi, 9 aprilie a.c., o nouă ediţie a sărbătorii ,,Joia Mare la Poiana Stampei”.

Cu prilejul acestei manifestări culturale cuprinsă în amplul program „Paştele în Bucovina”, pe scena Casei de Cultură din localitate, vor urca, începând cu ora 16.00, Paula Seling şi alţi invitaţi surpriză.

„Motivați de faptul că în aceste momente ne confruntăm cu demararea lucrărilor la noua biserică, am inițiat un concert de muzică creștină şi pricesne, având ca scop strângerea de fonduri pe această investiție. Mă bucur mult că a acceptat invitația mea, doamna Paula Seling, această mare artistă a României, cu vocea sa de aur, care ne va încânta urechile cu frumoasele melodii dedicate sărbătorilor Pascale”, a declarat primarul localităţii Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea.

paula-seling

El a spus că sunt invitați să participe la eveniment „toți binevoitorii creștini care  vor să contribuie cu fonduri sau materiale de constructie pentru noua biserică”.

„Toți cei care vor dona din suflet și după puteri vor fi trecuți în Cartea Ctitorilor, evidența lor fiind ținută de către Comitetul de Inițiativă. Donațiile se vor face la sfârșitul spectacolului sau în timpul acestuia pe baza unui formular care se va găsi la intrarea în sala Casei de Cultură Poiana Stampei și care va fi completat de fiecare participant”, a arătat primarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea, care a ţinut să transmită tuturor următorul mesaj: „Uniţi vom fi mai puternici!”.

Biserica monument istoric din Poiana Stampei, cu hramul „Sf. Arhanghel Mihail şi Gavriil”, a fost distrusă de un incendiu în luna februarie. Flăcările au pornit de la un scurtcircuit produs la instalaţia de alimentare a unui calorifer electric lăsat sub tensiune.

În urma incendiului, acoperişul a ars în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi. Flăcările au mai distrus bunuri din interior şi catapeteasma bisericii. Pereţii construcţiei şi izolaţia din polistiren au fost, de asemenea, afectate de flăcări.


Intră acum și în grupul de