„Carnavalul Primăverii”, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

La Shopping City Suceava a avut loc, miercuri după-amiază, „Carnavalul Primăverii” la care au participat elevi din centrele de plasament sucevene.

carnavalul primaverii (10)

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului, Palatul Copiilor Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Shopping City Suceava şi Asociaţia „Alecs Group” Suceava.

La concurs au participat trei unităţi de asistenţă socială, respectiv Casa de tip familial „Visătorii” din Fundu Moldovei, Servicii Multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate – Gura Humorului – Ostra, Casa de tip familial „Sf. Gheorghe” din Dolhasca, dar şi elevi din asistenţă maternală.

Elevii s-au întrecut în momente artistice cu specific pascal, au răspuns unor întrebări de cultură generală, iar la final au realizat un flash mob.

Premiul de Excelenţă a fost obținut de centrul „Servicii Multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate”, Gura Humorului – Ostra, premiul de interpretare a mers la Casa de tip familial „Sf. Gheorghe” din Dolhasca , iar premiul de spontaneitate a fost obținut de Casa de tip familial „Visătorii” din Fundu Moldovei.

Premiile şi cadourile copiilor au fost oferite de Shopping City Suceava şi de sponsorii asociaţiei „EUROACTIV”.


Intră acum și în grupul de