Retro Parada Primăverii, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

retro parada primaverii

În parcarea Iulius Mall Suceava va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, cea de-a cincea ediție a evenimentului „Retro Parada Primăverii”, locul de întâlnire al iubitorilor de automobile cu nostalgicii care au păstrat vechile modele.

Reprezentanții Iulius Mall Suceava au informat că sucevenii vor putea admira aproximativ 25 de maşini încărcate cu valoarea trecerii timpului, iar doritorii le vor afla poveştile din trecut.

„Retromobil Club România prezintă „Retro Parada Primăverii”, oferindu-le pasionaţilor de caii putere posibilitatea de a vedea îndeaproape automobile care au ieşit pe piaţă în urmă cu până la 50 de ani.

Printre modelele care vor defila la Iulius Mall se numără şi un Volkswagen broscuţă din 1965, un Opel Kadett din 1966, un Fiat 850 din 1968, un Cadillac Eldorado din 1969 şi mai multe maşini Dacia 1300. Impresionant este şi un automobil Dacia Shifterossa din 1989, fabricat în România şi exportat în Marea Britanie. Evenimentul este la a cincea ediţie şi se desfăşoară în alte 27 de locaţii din ţară”, au transmis reprezentanții Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de