La USV începe, luni, Festivalul “Zilele şi nopţile studenţeşti”. Vezi programul evenimentelor din prima săptămână

La Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava va începe, luni, a V-a ediţie a Festivalului „Zilele și Nopțile Studențești –USV”.

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a trei săptămâni, în perioada 11-31 mai, şi este organizat de  Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) și Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava (USV), în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Suceava.

Potrivit coordonatorilor festivalului, ZNSt – USV este cel mai mare proiect desfășurat în campusul universitar sucevean și are ca scop implicarea tuturor participanților într-o serie de activități recreative, oferindu-le ocazia de a experimenta viața studențească la un alt nivel.

Peste 100 de evenimente vor avea loc în cadrul ZNSt-USV: concerte, teatre, ateliere de lucru, concursuri, competiții sportive, conferințe, excursii, noaptea muzeelor, proiecții de film în aer liber, foc de tabără, festival de film 3D.

Vă prezentăm programul din prima săptămână a  amplei manifestării:

program ZNSt

 

Implicate în cea de-a V-a ediție a proiectului „Zilele și Nopțile Studențești –USV”  sunt și organizațiile AIESEC Suceava, Asociația Tinerilor Istorici și Diplomați (ATID), Grupul de Inițiativă a Românilor din Basarabia(GIRB), Asociația Studențească FI®ESC, Asociația Studenților Creștini – Ortodocși (ASCOR), Asociația Eco-Bucovina, Asociația Studenților Implicați în Dezvoltarea Carierei (AStID), OSCER Suceava și European Law Student’s Association (ELSA).