Sesiune de instruire a părinților cu copii cu dizabilități, la Liceul Teoretic „Filadelfia”


Intră acum și în grupul de

Fundația „Star of Hope” România în parteneriat cu Liceul Teoretic „Filadelfia” Suceava și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava organizează sâmbătă, 23 mai 2015, de la ora 10.00, în Aula Liceului Teoretic „Filadelfia” Suceava, o sesiunea de informare și instruire „Șanse egale pentru toți copiii”.

Sanse egale pentru toti copiii

Organizatorii au informat că sesiunea de instruire se adresează părinților din județul Suceava care au copii cu dizabilități.

„În cadrul întâlnirii se va evalua nevoia de instruire a părinților care au copii cu dizabilități din județul Suceava și se va prezenta „Modelul de intervenție” dezvoltat în România de catre Fundația „Star of Hope” în domeniul dizabilităților (copii cu autism, sindrom Down, paralizie cerebral și alte dizabilități intelectuale), urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri adresate echipei de specialiști multidisciplinară a Fundaței „Star of Hope” România”, au spus organizatorii evenimentului.

Vor lua parte la sesiunea de instruire Aurora Vatamaniuc, președinte executiv al Fundației „Star of Hope” România și Gabriela Răducanu, director de programe.

De asemenea, din echipa multidisciplinară din Iași fac parte: dr. neuropsihiatru Ion Arsene, psihologul Alina Romaniuc, psihopedagogul Adina Ciobănașu, kinetoterapeutul Alis Vișan, asistentul social Camelia Topală și părinții care au copii cu nevoi speciale de la Asociațiile de Părinți din Dorohoi și Iași.

Sesiunea de instruire este oferită gratuit de specialiștii Fundației „Star of Hope” România.

 


Intră acum și în grupul de