Concursul judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei” și-a desemnat câștigătorii


Intră acum și în grupul de

La Iulius Mall Suceava a avut loc sâmbătă, 6 mai, concursul judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei”, aflat la ediţia a II-a, ce a reunit un număr de 39 de elevi din 19 unităţi de învățământ.

În deschiderea evenimentului elevii Amalia Zabrazan şi Radu Adrobotoaie de la clubul de dans M Style Studio, coordonaţi de instructorul coregraf Mihai Siminiuc au prezentat un dans sportiv, după care concurenții au încercat să cucerească juriul prin interpretarea pieselor alese.

vocea bucovinei (2)

În timp ce juriul s-a retras pentru a stabili clasamentul final, spectacolul a continuat cu alte demonstraţii de dans sportiv, Gabriel Pintilie a prezentat un moment vesel, Delia Sofian şi Simona Macovei au interpretat piesa Radioactive (Imagine Dragons), iar trupa de eleve de la clubul de dans M Style Studio, coordonată de Strujan Andi, a prezentat un număr de street dance.

vocea bucovinei (5)

Cu o voce deosebită, juriul a stabilit ca titlul de „Vocea Bucovinei” să îi revină elevei Al Ahmad Diana, de la Şcoala gimnazială „Miron Costin” Suceava.

vocea bucovinei (1)

Totodată, juriul a oferit premii pentru toate cele trei categorii de concurs, pentru elevii din ciclul primar, gimnazial și liceal.

Astfel, la ciclul primar, au fost premiați: Locul I – Cojocar Roberta Mihaela de la Şcoala gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi, Albu Andreea de la Şcoala Gimnazială nr.3 Suceava; Locul II – Taşcă Denisa Iuliana de la Şcoala gimnazială nr.8 Suceava; Locul III – Zozu Lorena de la Şcoala nr.2 Rădăuţi, Olariu Amalia de la Şcoala gimnazială „Petru Muşat” Siret, Găitan Alexandra-Maria de la Şcoala Gimnazială nr.3 Suceava.

Au fot distinși cu menţiuni: Buliga Ana-Maria de la Şcoala nr.2 Rădăuţi, Lungu Corina de la Şcoala nr.2 Rădăuţi și Guriţă Patricia de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni.

La secţiunea gimnaziu au fost premiați: Locul I – Negrea Delia de la Şcoala gimnazială Cornu Luncii, Locul I duet: Adrobotoaie Dan şi Luchian Alina-Mariela de la şcoala gimnazială „Miron Costin” Suceava; Locul II – Olaru Roberta de la Școala Gimnazială „Petru Muşat” Siret, Sofian Delia de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava; Locul III – Bărboi Sabin şi Cizmaru Ştefan de la Şcoala gimnazială „Petru Muşat” Siret și Timoci Alexandra de la Colegiul tehnic „Laţcu Vodă” Siret.

vocea bucovinei (4)

Menţiuni: Botezatu Ioana de la Şcoala gimnazială nr.1 Vatra Dornei, Matei Denisa de la Şcoala nr.2 Rădăuţi, Pânzaru Roberto de la Colegiul tehnic „Laţcu Vodă” Siret, Sofia Ioana de la Şcoala gimnazială „Nicolae Stoleru” Baia, Balan Emilia de la Şcoala gimnazială Cornu Luncii, Guriţă Agnes de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Mitiu Raluca-Maria de la Şcoala Gimnazială Siminicea, Ciuraru Ioana de la Şcoala gimnazială nr.3 Suceava și Hriţcu Monica Iuliana de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni.

La ultima secțiune, elevi de liceu, au fost premiați: Locul I – Lazăr Ştefana Dana de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava; Locul II – Nicifor Ana-Maria de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Hriţac Simona-Isabela de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Locul III: Lupupopi Mădălina de la Colegiul Naţional „Dragăş Vodă” Cîmpulung Moldovenesc, Roman Consuela de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Macovei Simona de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

Menţiuni: Horga Iustina de la Colegiul Naţional „Dragăş Vodă” Câmpulung Moldovenesc, Voloc Rebeca de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret, Maxim Maria-Eliza de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Rudişteanu Iustin de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, Druţu Cosmin şi Busuioc Ionel de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

Câștigătorii concursului au primit vouchere oferite de Iulius Mall la magazinele Atlantis Gold şi DinoLand şi dulciuri oferite de Auchan Suceava şi profesorii Şcolii gimnaziale „Miron Costin” Suceava.

vocea bucovinei (3)

 

Juriul concursului „Vocea Bucovinei” a fost format din prof. Loredana Mihaela Ceică – inspector şcolar arte; prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, prof. Oana Popescu de la Palatul Copiilor Suceava; prof. Mihai Lungoci de la Palatul Copiilor Suceava, Manuela Luca de la Auchan România şi prof. Narcisa-Daniela Ştefănescu, vicepreşedinta Asociaţiei „EUROACTIV” Suceava.

Concursul a fost organizat de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi şi talentaţi „EUROACTIV” Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Palatul Copiilor Suceava şi Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

 


Intră acum și în grupul de