Zdob şi Zdub, Luna Amară, Grimus și Alternosfera, printre trupele care vor concerta la Bucovina Rock Castle 2015


Intră acum și în grupul de

Fanii muzicii rock vor avea parte și în acest an de trei nopți pline de muzică bună la a V-a ediție a Festivalului de muzică Bucovina Rock Castle care va avea loc în perioada  20 – 22 august 2015, în şanţul de apărare al Cetăţii de Scaun a Sucevei.

bucovina rock castle

Potrivit organizatorilor, în prima zi a festivalului, joi, 20 august, vor concerta polonezii din trupa Vader, o legendă a scenei europene de death metal, dar și trupa suceveană Era Decay, bucureștenii de la Breathelast și trupa ieșeană GOD.

De asemenea, vineri, 21 august, festivalul va continua cu trupele Travka, Zdob și Zdub, Relative și Basska.

Sâmbătă, în ultima zi a festivalului, pe scena din șanțul de apărare al Cetăţii de Scaun vor urca trupele Pinholes, Toy Machines, Luna Amară, Grimus și Alternosfera.

Organizatorii au precizat că formația E.M.I.L. care ar fi urmat să susțină un concert în cadrul festivalului vineri, 21 august, nu va mai participa la această ediție a Bucovina Rock Castle.

Menționăm că acestea sunt primele trupe care au confirmat organizatorilor prezența la festivalul de muzică rock. Pe măsură ce vor fi confirmate și alte formații vom reveni cu detalii.

 


Intră acum și în grupul de