Atenție! Pericol de distracție la Circul Colosseum!


Intră acum și în grupul de

Începând de miercuri și până duminică, sucevenii sunt invitați să ia parte la un spectacol unic, în premieră în Suceava, prezentat de cel mai mare circ din România, Circul Grande Colosseum.

Circ Colosseum

Potrivit organizatorilor, sucevenii vor lua parte la o călătorie de neuitat în lumea animalelor și a acrobațiilor, într-un spectacol numit „Aventura”.

„Cei prezenți vor avea avea parte de o diversitate de momente spectaculoase, timp de două ore: acrobație aeriană, show cu Pirații din Caraibe, dresură de lei, reprezentații cu reptile uriașe (Boa, Anaconda, Tarantule, Aligator, Piton) și animale în arenă (camile, ponei, bivoli), completate cu momentele suprinzatoare ale acrobaților, jongleurilor și cele de umor ale clownilor. Invitații speciali vor fi Robert Iagroni, Adriana și Amedeo Folco”, au informat gazdele evenimentului.

Sursa citată a mai arătat că spectatorii vor avea parte și de un moment cu totul special: elefanți în arena circului.

Spectacolele au loc zilnic, în perioada 17 –  21 iunie a.c., în parcarea Iulius Mall, de miercuri până vineri de la ora 19:00, iar în weekend de la ora 16:00 și ora 19:00. Biletele se pot achiziționa de la casieria circului, situată tot în incinta parcării Iulius Mall.

De asemnea, copiii sucevenilor sunt așteptați la evenimentul „Ziua Porților Deschise”, sâmbătă, 20 iunie a.c., începând cu ora 10:00.

„Acest eveniment le oferă celor mici oportunitatea de a vedea ce se întâmplă în culisele circului și cum este viața de circ. La sfârșitul zilei, începând cu ora 19:00 va avea loc spectacolul de seară care va cuprinde două momente speciale prin sărbătorirea elefantului care împlinește 40 de ani și a celui mai tânăr artist în vârstă de 5 ani”, au mai completat organizatorii.


Intră acum și în grupul de