Cele mai noi modele de mașini vor putea fi testate la Mega Drive Test, în parcarea Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Sucevenii interesați de ultimele noutăți din domeniul auto sunt așteptați în perioada 3 – 5 iulie 2015, în parcarea Shopping City Suceava, la Mega Drive Test.

afis MEga Drive Test

 

Potrivit reprezentanților Shopping City Suceava, evenimentul îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, echipamente şi aparatură pentru service auto. Totodată, vizitatorii sunt invitați să efectueze verificări gratuite ale sistemelor de siguranță ale autovehiculelor personale, dar și să testeze cele mai atractive autoturisme lansate recent pe piață.

„Timp de trei zile, parcarea Shopping City Suceava devine locul în care pasionaţii de maşini vor beneficia de cele mai noi oferte la o gamă diversificată de piese auto şi piese de schimb. În plus, dacă vă doriţi ca maşina dumneavoastră să fie unică, la Mega Drive Test aveţi şansa de a afla care sunt ultimele tendinţe în materie de accesorii auto. Expozanţii vă aşteaptă cu multe surprize, printre care un “Program Special de Drive Test”, în care veţi putea testa cele mai noi modele de maşini prezente la expoziţie”, au transmis reprezentanții Shopping City Suceava.

Sursa citată a arătat faptul că pe parcursul expoziției, Darex Auto va aduce în fața sucevenilor Caravana Renault, cu modele în premieră, recent lansate pe piața auto, precum noul SUV Renault Kadjar, disponibil la test drive împreună cu Renault Clio, Renault Captur sau Renault Zoe – model 100% electric ce propune o soluție de mobilitate cu zero emisii de CO2.

„Sâmbătă, 4 iulie 2015, ADRIA invită clienții să viziteze expoziția Skoda, dar și Caravana BOSCH Car Service, în cadrul căreia se oferă testarea și verificarea gratuită a mașinii. În plus, ADRIA organizează o tombolă cu premii pentru toți cei care trec pe la standurile amenajate. În urma extragerii organizate pe 5 iulie, participanții au șansa de a câștiga: Premiul I – un schimb de ulei gratuit pentru mașină (manoperă și ulei), 2 x premiul II – un tratament motor Duralube, 3 x premiul III – minge + pompă, precum și 10 mențiuni – șapcă.

Duminică, 5 iulie, Motor Center în parteneriat cu Auto Check Center vor efectua gratuit verificări ale sistemelor de siguranţă ale autovehiculelor (sistem de frânare, amortizoare, sistem de iluminat, etc) în cadrul campaniei de prevenire a accidentelor – PIT STOP. Fiecare testare durează aproximativ 5 minute, iar la sfârşitul verificărilor specialiştii vor oferi tuturor automobiliştilor detalii despre starea tehnică a autovehiculelor. De asemenea, cei prezenţi vor primi consiliere gratuită şi oferte pentru remedierea defectelor la maşinile testate.

Vă așteptăm la Mega Drive Test, unde veţi putea admira şi testa modele noi ale celor mai importante mărci de pe piața auto”, se menționează în comunicatul trimis de reprezentanții Shopping City Suceava.

 


Intră acum și în grupul de