MotorFest 2015: Parada motocicliștilor va ajunge în parcarea Shopping City Suceava. Sucevenii sunt invitați la un spectacol de cascadorii pe două roți

În perioada 2 – 5 iulie 2015, în localitatea suceveană Capu Câmpului se desfășoară cea de-a V-a ediție a evenimentului MotorFest. Sâmbătă, 4 iulie, în parcarea Shopping City Suceava, sucevenii vor putea lua parte la un spectacol deosebit de cascadorii pe două roți.

Motorfest

 

Sâmbătă, 4 iulie, tradiționala paradă a motocicliștilor va porni de la Capu Câmpului și se va opri în parcarea Shopping City Suceava, unde sucevenii vor putea admira sute de bijuterii pe două roți.

Potrivit reprezentanților complexului comercial, Shopping City Suceava alături de North Gang Riders M.C. invită sucevenii începând cu ora 12:00 să ia parte la un show de excepție în cadrul căruia vor putea admira modele deosebite de motociclete, dar și acrobații moto spectaculoase.

„Timp de câteva ore, în parcarea Shopping City Suceava vor fi expuse zeci de exemplare de colecție, care vor atrage cu siguranță privirile trecătorilor. Distracția și adrenalina vor fi la cote maxime într-un spectacol profesionist de acrobații susținut de stunterii de la Lemon Bikers din București, care își vor demonstra aptitudinile de mânuire a zecilor de cai putere în fața publicului. Spectatorii vor asista la mersul pe o singură roată, demonstrații de echilibristică și acrobație, mersul fără mâini, dar și alte figuri extreme care vor produce emoții în rândul vizitatorilor”, au informat reprezentanții Shopping City Suceava.

De asemenea, în perioada 3 – 5 iulie 2015, Shopping City Suceava invită sucevenii la Mega Drive Test, un eveniment – expoziţie dedicat segmentului auto, care îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, echipamente şi aparatură pentru service auto. Vizitatorii sunt in invitați să efectueze verificări gratuite ale sistemelor de siguranță ale autovehiculelor personale și să testeze cele mai atractive autoturisme.