GALERIE FOTO Senatorul sucevean liberal Steliana Miron nu a participat la votul pentru şeful SIE pentru că e în vacanţă în Indonezia


Intră acum și în grupul de

Senatorul sucevean PNL Steliana Vasilica Miron a lipsit, marţi, la votul pentru numirea noului director al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, ea fiind unul dintre cei 11 liberali care au absentat la şedinţa de plen comun a Parlamentului. Steliana Miron a ales în locul şedinţei Parlamentului să meargă în vacanţă în Indonezia, potrivit datelor de pe pagina sa de socializare unde precizează că este în vacanţă împreună cu soţul ei.

 

Pentru această şedinţă, la care PSD a refuzat să participe, PNL a solicitat tuturor parlamentarilor să nu absenteze întrucât era riscul să nu fie cvorum, iar şedinţa să fie anulată.

Pentru PNL acest test a fost unul foarte important întrucât a dorit să transmită că poate asigura o majoritate în Parlament, cerând parlamentarilor săi să fie prezenţi,

La şedinţă au absentat 11 parlamentari, între care senatorul PNL de Suceava, Steliana Vasilica Miron.

Potrivit liderului PNL Ludovic Orban, cinci dintre cei 11 parlamentari care nu au venit la şedinţă au absentat motivat, doi fiind în spital, iar trei în delegaţii în străinătate. El a anunţat că parlamentarii care au absentat nemotivat ar putea fi sancţionaţi.

Sursa fotografiilor pagina de Facebook a senatorului Steliana Miron


Intră acum și în grupul de