Turneul Internaţional de Fotbal pentru Juniori „Patru regiuni pentru Europa” pe stadionul din Pojorâta


Intră acum și în grupul de

afis 4 regiuni 2015(1)Judeţul Suceava va găzdui până luni, 10 august, cea de-a XIV-a ediţie a Turneului Internaţional de Fotbal pentru Juniori “Patru regiuni pentru Europa”, întâlnirile sportive urmând a se desfăşura în perioada 7-9 august, pe stadionul din comuna Pojorâta.

Competiţia este una din cele mai longevive acţiuni desfăşurate în cadrul parteneriatelor dintre Consiliul Judeţean Suceava, Departamentul Mayenne, Consiliul Regional Schwaben şi Administraţia Regională de Stat Cernăuţi.

Turneul reuneşte echipe de juniori sub 16 ani din judeţul Suceava şi din cele trei regiuni partenere: Schwaben  (Germania), Cernăuţi (Ucraina) şi Departamentul Mayenne  (Franţa).

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, de la ora 16.30, şi va fi urmată de meciurile Schwaben – Mayenne şi Suceava – Cernăuți.

Parteneriatul dintre Departamentul Mayenne, regiunea Schwaben, judeţul Suceava şi regiunea Cernăuţi a cunoscut prima sa concretizare cu ocazia Turneului Internaţional de Fotbal „Patru Regiuni pentru Europa” din luna iunie 2002, materializând Convenţia de parteneriat multilateral al celor 4 regiuni, semnată în luna iunie 2000.

Vă prezentăm programul meciurilor de la Turneul „Patru Regiuni pentru Europa”, care se vor desfăşura pe stadionul din Pojorâta:

Vineri, 7 august

Ora 17.00: Schwaben – Mayenne

Ora 18.40: Suceava – Cernăuţi

Sâmbătă, 8 august

Ora 15.30: Cernăuţi – Mayenne

Ora 17.10: Suceava – Schwaben

Duminică, 9 august

Ora 9.30: Cernăuţi – Schwaben

Ora 11.10: Suceava – Mayenne


Intră acum și în grupul de