Rotary aduce şi în acest an Simfonii de Toamnă la Suceava (GALERIE FOTO)


Intră acum și în grupul de

În anul 2012, din dorinţa Clubului Rotary Suceava Bucovina de a dărui sucevenilor un concert de muzică de calitate în aer liber, s-a născut un eveniment care sperăm că între timp a devenit emblematic pentru Suceava: „Simfonii de Toamnă”, se arată într-un comunicat al Rotary.

 

La prima ediţie, Filarmonica din Botoşani a evoluat în faţă a peste 3.000 spectatori, pe scenă amplasată între Palatul Administrativ şi Biserica Catolică, iar în anul 2013, la ediţia a două, în faţă a peste 3.500 spectatori, ne-au încântat Opera Naţională din Iaşi şi 5 solişti de excepţie, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeşelea, coordonaţi de managerul Operei, Beatrice Rancea, se mai arată în comunicatul semnat de preşedintele din acest an al Rotary Club Suceava Bucovina, Ionuţ Vasilaş şi Dan Cuşnir, coordonatorul comitetului de organizare.

Simfonii de Toamna 2014  (5)

Totodată, se menţionează că ediţia a treia, în anul 2014, a venit cu noi surprize. În faţă a peste 4.000 de spectatori, trompetistul Mirel Manea a creat alături de Filarmonica din Botoşani, o nouă seară magică.

„Focurile de artificii cu care ne obişnuisem de la ediţiile anterioare, au fost completate de un excepţional spectacol de lasere pe fond muzical. De asemenea, începând cu anul 2014, încercăm să promovăm şi talentele locale, tinerii artişti de la Şcoală de Arte Ciprian Porumbescu fiind sprijiniţi şi încurajaţi să încânte cetăţenii care se plimbă prin Parcul Central”, se mai arată în comunicat.

 

Sloganul Rotary Internaţional pentru anul 2015/2016 este „Be a gift to the world”.

 

„Clubul Rotary Suceava încearcă să dăruiască evenimente şi momente memorabile sucevenilor şi să fie perceput că un dar de către comunitatea locală. Sperăm că şi în acest an, 2015, să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor sucevenilor”, precizează Rotary Suceava.

 


Intră acum și în grupul de