„Suceava Air Show”, la a patra ediţie pe Aeroportul de la Salcea. Invitat special – Jurgis Kairys, multiplu campion mondial la acrobaţie aeriană


Intră acum și în grupul de

afis Suceava-Air ShowAeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava va fi gazda unui show aviatic inedit la sfârşitul acestei luni.

Aflat la cea de-a IV-a ediţie, evenimentul „Suceava Air Show” se va desfăşura, anul acesta, pe parcursul unei singure zile, respectiv sâmbătă, 29 august a.c., începând cu ora 15:00.

La mitingul aerian de la Suceava şi-au anunţat participarea Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României Hawks of Romania, Zlin Savage Romania, pilotul Sandi Oprişor cu elicopterul Bell 206B JetRangers III şi Asociaţia „Bucovina Fly Club”.

Invitatul special al evenimentului va fi lituanianul Jurgis Kairys, multiplu campion mondial la acrobaţie aeriană.

Pe lângă evoluţii spectaculoase de înaltă acrobaţie cu avioane şi planoare, vor fi organizate zboruri de agrement şi zboruri de prezentare cu aeronave ultrauşoare, spectacole şi atracţii pentru adulţi şi copii.

Pentru a putea ajunge la mitingul aviatic, sucevenii vor avea la dispoziție, din 30 în 30 de minute, transport cu maxi-taxi, din stația Centru.

La sfârşitul lunii iulie, Consiliul Judeţean Suceava a aprobat un buget de 120.000 de lei pentru organizarea acestui spectacol aeronautic.

Din 2012 se organizează, anual,  mitingul aviatic de la Suceava, care a avut un ecou deosebit în rândul publicului motiv pentru care s-a decis ca manifestarea să fie permanentă.

Intrarea la show-ul aviatic de pe Aeroportul Suceava este liberă.


Intră acum și în grupul de