Cristi Minculescu şi Iris continuă turneul “Din nou împreună” la Suceava


Intră acum și în grupul de

cristi-minculescu-si-irisTurneul “Din nou împreună” ajunge la Suceava, cu un concert de excepţie marca Iris pe 28 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. După trei ani de absenţă, Cristi Minculescu revine alături de IRIS, împreună cu care a scris o pagină importantă în istoria muzicii româneşti, timp de 35 de ani.

Turneul va avea loc în 14 oraşe din România şi la Chişinău, în perioada 18 septembrie – 15 octombrie, şi, aşa cum sugerează însuşi numele, este o sărbătorire a faptului că trupa revine în faţa publicului în formula care i-a consacrat.

Cu multe momente de neuitat petrecute în Suceava, Cristi Minculescu mărturiseşte: “De la Suceava am numai amintiri frumoase, cele mai puternice sunt legate de căldura de deşert saharian în sălile de concert îngheţate bocnă. Era atât de frig, încât după ce începeam concertul şi cântăm primele piese, începeau să se ridice aburi”, îşi aminteşte artistul. “Chiar şi aşa însă, oamenii erau în picioare, emanând o energie atât de frumoasă. Despre bucătăria bucovineană ce să mai zic, abia aştept să mănânc din nou o ciorbă rădăuţeană”, încheie Cristi Minculescu.

Cine nu îşi aminteşte versurile pieselor precum “Baby”, “Nu mă uita”, „De vei pleca” sau “Strada ta”? Cristi Minculescu şi IRIS invită toţi sucevenii să retrăiască alături de ei cele 4 decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro.


Intră acum și în grupul de