Prezentare de autospeciale și demonstrații de invervenții în situații de urgență, duminică, la Iulius Mall Suceava

Pentru a marca Ziua Pompierilor din România, Iulius Mall şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  „Bucovina” Suceava  au organizat un eveniment de amploare. Toţi cei interesaţi să descopere îndeaproape autospecialele şi echipamentul de intervenţie şi să afle direct de la profesionişti cum trebuie să acţioneze în situaţii de urgenţă sunt invitaţi duminică, 13 septembrie 2015, de la ora 11.00, în parcarea Iulius Mall Suceava.

ziua pompierilor 2014 (53)

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” (ISU) Suceava au pregătit pentru clienţii Iulius Mall un program special, care să le răspundă tuturor curiozităţilor şi să le dezvăluie din secretele tehnicii de intervenţie. Astfel, vizitatorii expoziţiei vor putea admira: o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea incendiilor, o autospecială pentru descarcerări grele, o autospecială de cercetare chimică, biologică, radiologică şi nucleară şi o autospecială a scafandrilor. Cei interesaţi vor putea cunoaşte echipamentele de care dispun fiecare dintre acestea şi aparatura performantă din dotare. În plus, vor fi prezente şi echipele de intervenţie, pregătite să le ofere vizitatorilor răspunsuri la curiozităţile lor şi să le arate cum funcţionează. Copiii care visează să devină pompieri vor putea chiar să poarte casca şi să urce în autospeciale, sub supravegherea personalului calificat.

ziua pompierilor 2014 (45)

În cadrul evenimentului desfăşurat în parcarea Iulius Mall va fi amenajat şi un punct de informare, unde cei prezenţi vor putea afla de la reprezentanţii ISU cum pot preveni situaţiile de urgenţă diferite şi ce măsuri trebuie să aplice în cazul producerii acestora. În plus, pentru cei dornici să înveţe cum se realizează corect primul ajutor, specialiştii vor oferi demonstraţii şi explicaţii.

ziua pompierilor 2014 (40)