„Gașca Zurli” vine la Shopping City Suceava cu spectacolul educativ „Am o căsuță mică”


Intră acum și în grupul de

Cel mai mare teatru privat pentru copii din România vine la sfârșitul lunii octombrie la Suceava pentru a susține cel mai vesel spectacol pentru copii și părinți.

Spectacolul educativ „Am o căsuță mică” prezentat de „Gașca Zurli”  va avea loc duminică, 25 octombrie, de la ora 16:00, la Shopping City Suceava.

gasca zurli

Spectacolul spune povestea unei întâmplări magice pline de învățături: Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Doar că, nu este ușor să faci o casă. Îţi trebuie un plan, instrumente potrivite şi, mai ales, un meşter priceput. Aici intervine Yuppy, cel mai harnic şi haios constructor.

Yuppy stabilește clar rolurile fiecăruia. Fetiţa Zurli se ocupă de decoraţiuni, Clopoţel e responsabil pentru acoperiş, iar Tanti Prezentatoarea de finanţe. Truli şi Zdrăngănel sunt responsabili cu trăinicia căsuţei. Constructorul Yuppi se dovedeste a fi şi foarte talentat, aşa că ajută şi la atmosfera de veselie, prin cântece şi dansuri meşterite.

Nicio aventură a Găștii, însă, nu are farmec fără Tura-Vura. Vrăjitoarea împiedicată îşi face apariţia pe, sau mai bine zis pe lângă, Vrăjimăturica ei iubită. Se supără și se strâmbă că nu reuşeşte să dărâme casa. Și de aici începe aventura pe care o descoperiți în sălile de spectacol.

Intrarea este liberă.


Intră acum și în grupul de