Iulius Mall Suceava le propune copiilor să participe la atelierele de creaţie și să se distreze în compania clovnului Bobo


Intră acum și în grupul de

atelier de creatie

Sâmbătă, Iulius Mall Suceava le propune copiilor să ia parte la atelierele de creaţie și să se distreze în compania clovnului Bobo.

Potrivit reprezentanților complexului comercial, de la ora 14.00, cei mici sunt aşteptaţi la ateliere de creaţie.

„Propunerea Iulius Mall Suceava din această săptămână, pregătită în colaborare cu specialiştii Creativ & Deco, este de a realiza cutiuţe din lemn decorate prin tehnica decupajului. Copiii îşi vor pune în aplicare îndemânarea şi imaginaţia pentru a crea cele mai frumoase obiecte, putând lua cutiuţele acasă, pentru a le dărui părinţilor sau pentru a le păstra în propriul lor spaţiu de joacă”, au informat organizatorii.

De asemenea, de la ora 16.00, copiii vor petrece alături de clovnul Bobo, amuzându-se şi învăţând lucruri noi.

„În zona KidsLand, ştrengarii vor participa la jocuri şi activităţi educative, concursuri cu premii pe gustul lor şi farse haioase”, a menționat sursa citată.

Amintim că până la finalul lunii octombrie, Iulius Mall, cu sprijinul librăriei Cărtureşti, desfăşoară campania „Ai în plus o carte? Dă-o mai departe!”, cu scopul de a colecta cât mai multe cărţi pentru elevii care nu au acces la o bibliotecă dotată corespunzător. Punctul de colectare este amenajat la Centrul Info, iar cei care donează un volum sunt răsplătiţi pentru gestul lor frumos şi generos cu vouchere care le oferă un discount de 15% la o nouă achiziţie din librăria Cărtureşti.

 


Intră acum și în grupul de