“Concert cu bucăţi din concerte”, cu Ada Milea şi Bobo Burlăcianu, la USV

afis Ada MileaAda Milea şi Bobo Burlăcianu de la trupa “Fără Zahăr”, două figuri care s-au remarcat în peisajul muzical românesc grație versurilor de un umor inconfundabil, vor susţine, miercuri, 11 noiembrie, de la ora 19:00,  în Sala Auditorium “Joseph Schmidt” al Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava un “Concert cu bucăţi din concerte”.

“Pentru a descrie stilul de a cânta al Adei Milea nu poţi folosi decât două cuvinte: Ada Milea. Felul ei de a spune poveşti, poveşti de tot felul, despre Andreea sau Rodica, despre Quijote sau despre Apolodor, ne transpune parcă într-o altfel de dimensiune numită „Absurdistan”. Și pentru ca evenimentul sa fie cât mai reușit, Ada îl aduce alături de ea pe Bobo Burlăcianu (Fără Zahăr)”, arată organizatorii evenimentului.

Prețul unui bilet la spectacol este de 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi și studenți. Biletele se pot achiziționa între orele 10:00 – 16:00, la camera 101, din corpul F al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, sau la intrarea în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, înaintea spectacolului. Informații și rezervări la telefonul: 0752 092 606.

 

loading...