Expoziție inedită de păsări exotice, la Shopping City Suceava

În perioada 10-18 noiembrie, Shopping City Suceava aduce în oraş o expoziție inedită de păsări exotice.

Afis expo pasari exotice

„Vino să admiri pentru prima dată într-un centru comercial din Suceava, peste 15 specii din colțuri diferite ale lumii, exemplare rare precum papagalul ara ararauna, livingstone`s turaco, papagalul Jako sau mierla indiană, cu un penaj multicolor și caracteristici spectaculoase! Atât copiii, cât şi adulţii, sunt invitați să descopere lumea păsărilor și să învețe lucruri noi despre trăsăturile unice ale viețuitoarelor prezente în expoziție”, au informat reprezentanții Shopping City Suceava.

Potrivit sursei citate, sucevenii vor putea admira și numeroase specii de papagali, păsări exotice de baltă sau de munte, printre care se numără: papagalul cacadu, aratinga soarelui, marele Patagonia, ara coleoptera, pennant, agapornis personata, electus etc.

„Păsări cântătoare sau vorbitoare, cu o coloristică uimitoare, care trăiesc în pereche sau se pot acomoda ușor într-o familie, toate pot fi descoperite la Shopping City Suceava. În plus, ca o surpriză pentru cei mici, în cadrul expoziției vor putea fi admirate și două maimuțe sociabile și jucăușe, care vor anima atmosfera pentru cei prezenți”, au menționat gazdele expoziției.

Expoziția este organizată în colaborare cu Dorin Șoimaru, un mare iubitor de animale, care adăposește circa 400 de exemplare de animale exotice la „Colțul Zoologic” din Ilișești. Deși este privată, Grădina Zoologică Șoimaru se bucură de prezența a sute de animale, multe dintre ele exotice și neobișnuite, din America Centrală, America de Sud, Europa, Africa sau Australia.

Expoziția de păsări exotice poate fi vizitată zilnic, între orele 09:00 – 21:00, în incinta Shopping City Suceava. Intrarea este liberă pentru toți vizitatorii.

Grupurile organizate se pot programa în prealabil la numărul de telefon: 0330 401 850 int 4.