Premiera filmului biografic „Steve Jobs”, vineri, la Cinematograful Modern Suceava


Intră acum și în grupul de

La Cinematograful Modern Suceava, din incinta Centrului Cultural „Bucovina”, va avea loc vineri, 11 decembrie, premiera filmului biografic „Steve Jobs”.

Filmul a fost ecranizat pornind de la cartea biografică scrisă de Walter Isaacson, după viața fondatorului Apple, regizorul fiind Danny Boyle (câștigator al Premiului Oscar pentru filmul Slumdog Millionaire). De asemenea, scenariul a fost scris de Aaron Sorkin (câștigător al Premiului Oscar pentru scenariul filmului The Social Network).

Sucevenii vor putea urmări filmul biografic „Steve Jobs” vineri, de la ora 20.00, în  format 2D, urmând ca în zilele de sâmbătă și duminică, 12 și 13 decembrie, să fie difuzat de la orele 18:00 şi 21:00.

De asemenea, filmul va mai putea fi urmărit joi, 17 decembrie, de la ora 20.00.

Potrivit reprezentanților Cinematografului Modern, în perioada 11-17 decembrie vor mai rula „Pe malul mării” 2D (dramă, romantic), iar pentru copii, animația dublată „Aventuri în Zambezia” 2D.

Astfel, „Pe malul mării” va putea fi urmărit vineri, 11 decembrie și joi, 17 decembrie, de la ora 17.00, iar sâmbătă și duminică, 12 și 13 decembrie, de la ora 14.00.

În ceea ce privește filmul animat pentru copii, „Aventuri în Zambezia”, acesta va putea fi urmărit în zilele de sâmbătă și duminică, 12 și 13 decembrie, de la orele 10:00 şi 12:00.

Prețul unui bilet de intrare la filmele „Steve Jobs” și „Pe malul mării” este de 12 lei, în timp ce la animația „Aventuri în Zambezia” biletul costă 7 lei.

Amintim faptul că în data de 15 decembrie, de la orele 11.00 și 13.00, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava se va juca spectacolul pentru copii „Crăciunul jucăriilor 3. La școală”. Costul unui bilet este de 5 lei. Biletele se găsesc la casieria din incinta Centrului Cultural „Bucovina”. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de