Primarul Lungu: Foarte greu am obținut redeschiderea Bazarului


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la Primaria Suceava susținută de Ion Lungu

ion lungu (7)

Ion Lungu, primarul Sucevei:

”Avem pregatit un film de prezentare si maine voi sustine la Bucuresti ca Suceava sa se califice în cursa pentru titlul de Capitala culturala europeana.

Bazarul a fost inchis 24 de zile. Joi am reusit redeschiderea lui. Avem autorizatie de la ISU. Am stat si 12 ore in bazar si am condus operatiunile de delimitare a bazarului public de cel privat. Fac un apel la cei de acolo sa respecte ce spune ISU. Trebuie sa respecte regulile de fumat si instalatiile electrice pentru ca foarte greu am obtinut redeschiderea lui. Singura solutie pentru cel privat e de a se autoriza. Eu ca primar ii sprijin.

Deschiderea pentru plata in noul an financiar va fi anuntata pentru ca trebuie sa facem mai multe modificari in programul informatic ca urmare a noului cod fiscal.

Pana acum, bazarul privat a functionat ilegal. Din punct de vedere al primariei, noi avem doar o foia cadastrala de acolo.

Pe 15 decembrie, va veni Mos Craciun la copiii din Suceava, la ora 17, in zona centrala. Vom da 5000 de cadouri anul acesta.

Ce va spun la modul cert e ca nu s-a cerut niciodata autorizatie pentru Bazarul privat. Mie mi pare rau ca trebuie sa dau explicatii pentru ce s-a produs acolo inainte de a fi eu primar al orasului.

Apreciez ca presedintele Nechifor a reluat problema Primariei Suecava. Daca va insista, vom dezbate in campanie cifrele. Eu cred ca faptele vorbesc.”


Intră acum și în grupul de