Spectacol caritabil organizat de Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava în care vor evolua, între alţii, Bianca Coştiug şi corul USV. Fondurile colectate vor fi donate fundaţiei conduse de preotul Mihai Negrea din Podu Coşnei


Intră acum și în grupul de

Un spectacol caritabil intitulat “Care-i treaba cu Crăciunul?”  va fi organizat de Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, vineri, de la ora 19,00, pe scena Casei de Cultură din municipiu, fondurile strânse în cadrul acestui eveniment urmând să fie donate preotului Mihai Negrea din localitatea suceveană Podu Coşnei, care are în grijă peste 100 de copii şi tineri ce provin din familii dezorganizate, cu o situaţie materială precară.

Directorul Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava, profesor Daniela Dungeanu, a declarat pentru NewsBucovina că astfel de evenimente caritabile sunt organizate, anual, de instituţia pe care o conduce, iar fondurile strânse la ediţia din acest an vor fi donate fundaţiei conduse de preotul Mihai Negrea de la Mănăstirea “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din localitatea suceveană Podu Coşnei, la iniţiativa elevilor colegiului, care au fost impresionaţi de eforturile sale de a ajuta copii şi tineri cu o situaţie materială precară.

daniela dungeanu

Profesorul Daniela Dungeanu a spus că spectacolul caritabil, ce se va desfăşura la Casa de Cultură Suceava, cuprinde colinde, scenete cu tematică de Crăciun, dansuri, pe scenă urmând să evolueze elevi ai claselor VI-XII din Colegiul Naţional “Petru Rareş” din Suceava, printre aceştia numărându-se şi eleva Bianca Coştiug, finalistă a concursului “Românii au talent”..

Ea a mai spus că invitat al evenimentului este corul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, care va susţine un concert de colinde.

Directorul colegiului sucevean a subliniat că la spectacolul caritabil vor participa şi 15 copii de la Podu Coşnei, însoţiţi de preotul Mihai Negrea şi de doi asistenţi sociali, transportul acestora până la Suceava fiind asigurat datorită sprijinului acordat de primarul comunei Poiana Stampei.

“Toate fondurile strânse din donaţii şi din vânzarea biletelor vor fi donate pentru sprijinirea acestor copii şi tineri aflaţi în grija părintelui Mihai Negrea”, a mai spus directorul Colegiului Naţional “Petru Rareş” Suceava, Daniela Dungeanu.(Liliana B.)


Intră acum și în grupul de