Frați trimiși în judecată după ce în casa lor au fost găsite aproape o mie de cartușe pentru arme letale și țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

O femeie și un bărbat, din satul Bobeica, din comuna Izvoarele Sucevei, soră și frate, au fost trimiși în judecată după ce în casa lor au fost găsite aproape o mie de cartușe pentru arme letale și țigări de contrabandă.

arme pistol munitie petarde

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, a fost trimis în judecată, în stare de arest, Dorel Mihai Mehno, şi în stare de libertate Ana – Georgeta Mehno, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cei doi sunt acuzați că au deţinut şi depozitat, fără drept, la domiciliul lor, 12.018 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară și un număr de 950 cartuşe de diferite calibre pentru arme letale, în stare de funcţionare.

„Valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat prin săvârşirea infracţiunii de contrabandă este de 134.376 lei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. (M.T.)


Intră acum și în grupul de