„Târg de Bine”, în perioada 12-13 decembrie, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

afis targ de bine

În perioada 12-13 decembrie 2015, Asociaţia Help Autism Filiala Suceava, cu sprijinul Shopping City Suceava și al Liceului Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus organizează a doua ediție a „Târgului de Bine”.

Evenimentul caritabil va avea loc în incinta Shopping City Suceava, în cadrul Târgului de Artă şi Antichităţi, și își propune să ofere șansa comunității să se implice activ în conștientizarea situației copiilor cu autism din Suceava și sprijinirea terapiei de recuperare a acestora.

„Anul acesta surpriza vine din partea elevilor de la Liceul „Ion Nistor” Vicovu de Jos, care în ciuda faptului că târgul se suprapune cu perioada tezelor, au găsit timp pentru a realiza diverse decorațiuni de Crăciun, cu adevărat speciale și potrivite pentru un cadou unic”, au transmis reprezentanții Asociaţiei Help Autism Filiala Suceava.

Potrivit acestora, fondurile colectate vor fi folosite pentru a asigura continuarea intervenţiei terapeutice pentru cei nouă copii care beneficiază de serviciile psihologice în cadrul programului.

„Terapeuţii, părinţii și voluntarii vor fi cei care vor întâmpina cumpărătorii la standul de produse şi vor oferi celor interesați informații referitoare la activitatea pe care o desfăşoară”, a menționat sursa citată. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de