Shopping City Suceava pune la bătaie 3.000 de premii instant celor care „colindă” magazinele


Intră acum și în grupul de

Afis Campania - Asteptam colindatori

În luna decembrie, Shopping City Suceava te invită să te bucuri de sezonul cadourilor și de prețurile mici, răsplătindu-ți fidelitatea cu mii de premii pentru sărbători. Campania „Așteptăm colindători!” aduce în perioada 10-23 decembrie, 3000 de premii instant, clienţilor care „colindă” prin magazine în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi sau a bucatelor delicioase pentru masa de Crăciun.

Ca în fiecare an, Moşul a lăsat sub bradul de Crăciun din Shopping City Suceava cadouri speciale pentru sărbători. Astfel, toți „colindătorii” vor fi răsplătiți cu sute de cadouri constând în cozonaci proaspeți Carrefour, bomboane de pom, jucării de pluș, ciocolată, produse cosmetice și multe alte surprize.

Pentru a intra în posesia premiilor, clienții trebuie să facă cumpărături de minimum 100 lei, pe un singur bon de casă, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava sau de minimum 250 lei din hypermarketul Carrefour, iar Moș Crăciun le aduce pe loc unul dintre cadourile puse în joc.

Clienţii  trebuie să se prezinte la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo și să își incerce norocul la panoul cu premii.

Magia sărbătorilor de iarnă se resimte deja în incinta Shopping City Suceava, clienții fiind întâmpinați într-un decor de poveste, cu brazi împodobiţi, urși polari, ornamente strălucitoare şi lumini multicolore. Mai mult, în perioada 12-23 decembrie, cei mici sunt invitați să îl întâlnească chiar pe îndrăgitul Moș Crăciun, la „Căsuța Moșului” din incinta centrului comercial și să facă fotografii gratuite cu acesta. În plus, magazinele şi-au amenajat spaţiile pentru Crăciun, aşteptându-şi clienţii cu numeroase oferte şi reduceri speciale la o gamă variată de produse specifice sezonului.

Vino să te bucuri de sărbători și cumpărături la Shopping City Suceava!


Intră acum și în grupul de