„Satul lui Moș Crăciun”, în parcarea Shopping City Suceava

Iarna aceasta, Moș Crăciun te provoacă la distracție în parcarea Shopping City Suceava! Toți copiii sunt invitați să vină împreună cu părinții și bunicii în „Satul lui Moș Crăciun”.

Potrivit reprezentanților Shopping City Suceava, Moșul a pregătit o mulțime de surprize: patinoar nou-nouț, parc de distracții și o inedită expoziție de animale cu intrare liberă.

„Vino până pe 27 decembrie să vezi în premieră, exemplare deosebite de cerbi albi lopătari, lame, ponei și ratoni. În plus, Moș Crăciun și ajutoarele sale îi așteaptă zilnic pe cei mici, la o plimbare cu sania lui Moș Crăciun! Programul plimbărilor cu săniuța: de luni până vineri între orele 12:00-19:00 și sâmbătă și duminică între orele 11:00-19:00.

plimbare cu sania SCS

 

În satul lui Moș Crăciun te așteaptă un patinoar modern, mult mai mare, dar și 500 de patine noi, care îți vor asigura momente de calitate pe gheață! Noua destinaţie de distracţie oferă toate ingredientele necesare pentru a petrece momente de neuitat alături de prieteni sau familie: o calitate superioară a gheţii, patine noi care conferă siguranţă în timpul patinajului, muzică bună şi băuturi calde. În plus, patinoarul reprezintă un punct de atracţie pentru suceveni, deoarece organizatorii au avut grijă ca pe timpul serii patinajul să se realizeze într-un decor de poveste, graţie luminiţelor de Crăciun care împodobesc locaţia.

Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava se adresează tinerilor, familiilor şi copiilor pasionaţi de patinaj, precum şi profesioniştilor sau celor care îşi doresc să înveţe acest sport. De altfel, persoanele care nu vin cu patinele de acasă, au şansa de a inchiria peste 500 de patine de la standul special amenajat lângă patinoar. Programul patinoarului este zilnic, între orele 10:00 – 22:00.

Expoziția de animale este organizată în colaborare cu Dorin Șoimaru, un mare iubitor de animale, care adăposește circa 400 de exemplare de animale exotice la „Colțul Zoologic” din Ilișești. Deși este privată, Grădina Zoologică Șoimaru se bucură de prezența a sute de animale, multe dintre ele exotice și neobișnuite, din America Centrală, America de Sud, Europa, Africa sau Australia.

Satul lui Mos Craciun

 

Vino să te bucuri de magia sărbătorilor de iarnă în ”Satul lui Moș Crăciun” din parcarea Shopping City Suceava”, au mai arătat reprezentanții complexului comercial.