KFC a deschis un nou restaurant, în Iulius Mall Suceava

KFC, cel mai popular lanţ din lume de restaurante specializate în produse din carne de pui, a inaugurat miercuri, 20 ianuarie 2016, o nouă locație, în Iulius Mall Suceava.

Fanii KFC vor putea savura meniurile delicioase în food court, la etajul 1 al Iulius Mall Suceava. Pentru această deschidere, KFC a realizat o investiție de 350.000 euro. Noul restaurant are o suprafață de 126 mp, creând astfel 25 de locuri noi de muncă.

KFC Iulius Mall Suceava

Cu prima deschidere KFC de anul acesta, suntem cu încă un pas mai aproape de fanii brandului. Extinderea rețelei de restaurante este importantă pentru noi și încercăm să găsim locații potrivite astfel încât să îi mulțumim pe toți cei ce vor să ne calce pragul”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Odată cu inaugurarea noului restaurant, rețeaua KFC din România ajunge la un număr total de 58 de locații. Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.