Târg handmade, sesiune de distracție pe gheață și activități creative pentru copii, în weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Se apropie sfârșitul de săptămână, iar la Iulius Mall Suceava se dă startul distracției. Evenimente pentru întreaga familie și sesiuni de shopping cu promoții ispititoare sunt propunerile acestui week-end.

Iulius Mall Suceava

Potrivit reprezentanților complexului comercial, de vineri până duminică, în perioada 29 – 31 ianuarie 2016, artizanii iscusiți își dau întâlnire cu iubitorii obiectelor lucrate manual, la parterul Iulius Mall.

„Sucevenii vor putea alege dintr-o varietate de articole cu dichis: bijuterii realizate prin tehnici ingenioase, decorațiuni și aranjamente pentru o locuință primitoare, piese vestimentare pentru copii, cosmetice naturale, tablouri și casete pentru podoabe, papioane și multe altele.

 

Ziua de sâmbătă începe cu o petrecere la patinoar, dedicată prichindeilor, unde intrarea este liberă.  De la ora 12.00, Iulius Mall îi invită pe cei mici la Dream Ice, unde îi așteaptă clovnul Bobo și Mickey Mouse. Năzdrăvanilor nu le rămâne decât să își pună patinele și să se miște în voie pe gheață. Prietenul lor îndrăgit a pregătit și de această dată concursuri și jocuri tematice. Ștrengarii se vor juca pe gheață timp de o oră și jumătate, putând fi însoțiți, dacă este necesar, de către un adult. Înscrieri se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava sau la numărul de telefon 0230/ 208. 700.

Iulius Mall Suceava 01

După sesiunea de patinaj, copiii sunt așteptați la atelierul de creație. De la ora 14.00, în zona KidsLand, prichindeii care vor să-şi exploreze îndemânarea şi imaginaţia vor învăța de la specialiștii Creativ & Deco să realizeze figurine inspirate din desene animate. Activitatea îi va ajuta să deprindă noi tehnici de lucru, fiind un mod educativ și amuzant de a petrece timpul liber.

 

Duminică, clienții Iulius Mall vor avea posibilitatea de a simți ritmul și muzica. Lecțiile gratuite pe ritmuri latino se desfășoară de la ora 17.00 și sunt susținute de instructorii școlii de dans Salsa Family. Cei doritori vor putea învăța pașii de latino caraibice, salsa, bachata şi merengue.

Iulius Mall Suceava 02

Sâmbătă și duminică, cei care vor să sprijine o cauză umanitară pot cumpăra obiecte deosebite, de la expoziția studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. La parterul Iulius Mall, tinerii pun în vânzare articole lucrate manual și cărți, fondurile obținute fiind utilizate în scop caritabil”, au arătat reprezentanții complexului comercial.


Intră acum și în grupul de