Activități recreative pentru copii, sâmbătă, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În acest sfârșit de săptămână copiii sunt invitați să ia parte la o serie de activități recreative, la Iulius Mall Suceava.

Astfel, sâmbătă, 20 februarie 2016, de la ora 14.00, în zona Kidsland, cei mici sunt invitați să își pună în valoare imaginația și îndemânarea.

„Alături de profesioniștii Creativ & Deco, prichindeii vor crea semne pentru decorarea mânerului de la ușă. Materialele sunt puse la dispoziția micilor artiști de Iulius Mall Suceava, iar etapele realizării lor vor fi învățate sub îndrumarea specialiștilor, îmbinând tehnici variate. La final, participanții vor putea lua semnele acasă, pentru a da personalitate ușii camerei lor”, au informat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

Iulius Mall Suceava 01

Potrivit acestora, tot sâmbătă, de la ora 16.00, voia bună continuă la activitățile de recreere din zona Kidsland, unde năzdrăvanii vor desena, vor îmbina culori și vor decupa figurine, petrecând timpul alături de clovnul Bobo și de prieteni. Și pentru că la Iulius Mall distracția este mereu prezentă, îndrăgitul personaj le va oferi participanților invitații la patinoar.

„Seara zilei de sâmbătă este dedicată dansului. De la ora 18.00, antrenorii Salsa Family vor lansa invitații ritmate celor prezenți în mall. Ringul de dans de la parter va fi deschis tuturor doritorilor, indiferent de vârstă și de experiență, aceștia putând învăța pași de salsa, merengue și bachata.

Iulius Mall Suceava 02

Cei care apreciază talentul la pictură și vor să îi încurajeze pe tineri, pot admira lucrările elevilor din cadrul Liceului Teoretic Filadelfia din Suceava, expuse până pe 22 februarie,  în zona magazinului CCC”, se mai arată într-un comunicat al Iulius Mall Suceava. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de