Spectacolul ”Mă mut sau nu mă mut ? Aceasta e-ntrebarea !”, în premieră pe scena suceveană


Intră acum și în grupul de

Ma mut sau nu ma mut - Suceava 17 martie

Spectacolul de teatru „Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!” se va juca în premieră pe scena suceveană, joi, 17 martie, la ora 19.00.

Piesa duce mai departe povestea din super comediile „Mă mut la mama!” şi „Mă mut la tata!”, completând astfel trilogia de comedie, în regia lui Gelu Colceag.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea şi Oana Puşcatu.

”Mama are un iubit. Asta nu ar fi o problema. Totusi, are aproape 60 de ani. Nici asta poate nu ar fi chiar o problema. Doar ca baietii ei nu sunt de acord. Dragostea lor trebuie sa ii fie suficienta. Iubitul vine in casa. Baietii incearca sa scape de el. Partea buna este ca iubitul ei are un suflet bun si nu se supara pe ei. Partea rea este ca nu are cand sa se supere pe ei, pentru ca i s-au pus laxative in bautura. Cate? Cam cate sa il tina la baie ocupat o zi intreaga.

Pana la urma, dragostea invinge, baietii pleaca la casele lor si mama ramane singura cu iubitul ei. Ai senzatia ca nimic nu se mai poate intampla.

Asa e: Doar ai senzatia!

Pentru ca…mai vine cineva. Sotia lui!!

Am putea numi spectacolul, <<Mama, iubitul ei si sotia acestuia>>. Dar ar fi pacat. Trilogia <<Ma mut…>> trebuie sa mearga pana la capat”.

<<Ma mut la mama>> i-a facut pe oameni sa rada atat de tare, incat a fost nevoie sa inventam ”Ma mut la…tata?”. Succesul a continuat, asa ca hai sa vezi daca <<Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!!!>>”, arată regizorul Gelu Coceag.

Biletele costă 60 de lei pentru publicul larg și 50 de lei pentru elevi, studenți și pensionari, putând fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1, tel. 0230 523 718.


Intră acum și în grupul de