Expoziţia ”Flori de februarie” va fi deschisă la Muzeul de Științele Naturii din Suceava


Intră acum și în grupul de

afis flori de gheata  La  Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava se va desfășura în perioadă  23 februarie -23 martie a.c. expoziţia  ”Flori de februarie”.

”Acest gen de manifestare a devenit deja un eveniment tradiţional în programul de primavară al Muzeului Bucovinei”, arată reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, expoziția prezintă o paralelă interesantă între florile de gheață , specifice anotimpului alb, expuse în imagini color şi “florile de mină” existente în colecția de mineralogie a Muzeului de Științele Naturii și prezentate publicului vizitator în vitrine.

”Și pentru că sărbătorile de 1 martie și 8 Martie se apropie ,vizitatorii pot achiziționa din standul binecunoscut al muzeului mărțisoare din pietre semiprețioase și ornamentale , dar și bijuterii din pietre, colecții de minerale, obiecte ornamentale”, mai precizează reprezentanții Muzeului Bucovinei.

Expoziția ”Flori de februarie” poate fi vizitată luni între orele 9-16, și de marți până duminică, între orele 9-17. (Irina Lițu)

 

 


Intră acum și în grupul de