Târg de mărțișoare și ateliere de creație pentru copii, în acest weekend, la Iulius Mall Suceava

Primăvara se apropie, iar la Iulius Mall Suceava este întâmpinată cu evenimente care să îi ajute pe clienți să aleagă „vestitorii” anotimpului verde. Târg de mărțișoare și ateliere de creație a simbolurilor sunt propunerile din acest sfârșit de săptămână.

 Iulius Mall Suceava

„De vineri până duminică, în perioada 26 – 28 februarie 2016, la parterul Iulius Mall Suceava se va desfășura Târgul de Mărțișor. Clienții vor avea posibilitatea să aleagă „vestitori ai primăverii” în modele unicat, pe care să le ofere persoanelor dragi. Cei dornici să găsească mărțișoare altfel sunt întâmpinați cu numeroase propuneri de simboluri lucrate manual. Realizate prin tehnici handmade inedite și din materiale variate, piesele expuse vor acoperi toate preferințele clienților. În plus, cei care vor ca persoanele dragi să se bucure tot anul de mărțișorul dăruit pot opta pentru bijuteriile realizate cu migală, în culorile primăverii”, au informat reprezentanții centrului comercial.

Potrivit acestora, sâmbătă, de la ora 14.00, Iulius Mall Suceava îi invită pe copii să învețe cum să realizeze singuri mărțișoare, pe care să le ofere părinților, bunicilor, profesorilor sau prietenilor.

Astfel, în zona Kidsland, prichindeii vor afla cum pot să creeze mărturii ale sosirii primăverii, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco. Materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar năzdrăvanilor nu le rămâne decât să își pună în valoare creativitatea și îndemânarea.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, clovnul Bobo va fi nerăbdător să se întâlnească cu cei mici. Ștrengarii vor avea parte de multă voie bună, dar și de activități creative. Împreună cu simpaticul personaj, copiii se vor juca și vor participa la atelierele de creație mărțișoare, folosind tehnicile decupaj și lipire. Din program nu vor lipsi farsele amuzante, concursurile și surprizele dulci.