FOTO Patru sucevence s-au înscris în concursul de frumusețe organizat de MAI pe Facebook

Trei angajate ale Inspectoratului Județean de Poliție Suceava și una a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava au răspuns provocării lansate de Ministerul Afacerilor Interne de a participa la un concurs on-line de frumusețe.

politie_sigla

Cea mai apreciată angajată din structurile ministerului va apărea pe coperta paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 1-8 martie, dar şi pe coperta revistei „Pentru Patrie”.

„Vă invităm să alegem împreună fotografia care va fi coperta paginii noastre în perioada 1-8 martie a acestui an!

Veți avea ocazia să le vedeți și să le apreciați pe colegele noastre de la Poliția Română – www.politiaromana.ro, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență România, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliție A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului.

Cea mai apreciată fotografie va fi coperta paginii Facebook a ‪#‎MAI și va fi publicată pe coperta ediției din martie a Revistei Pentru Patrie”, se arată în anunțul publicat pe pagina de Facebook a MAI.

Astfel, la concursul la care participă zeci de tinere din toată țara, s-au înscris până joi dimineața și patru tinere sucevence.

Este vorba despre Ana Dănilă, Ionela Olari și Laura Ivănuţă din cadrul IPJ Suceava, dar și Alina Popescu, paramedic ISU Suceava- Rădăuţi.

Potrivit anunțului postat de MAI, termenul limită până la care se pot trimite fotografii care să participe la concurs este joi, 25 februarie, ora.14.00. (Mihaela Tcaciuc)