Târgul național de agricultură ”Agro Expo Bucovina 2016”, în perioada 25-27 martie, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Afis Agro Expo 2016La Iulius Mall Suceava se va desfășura, în perioada 25-27 martie a.c., cea de a XIV-a ediţie a Târgului Național de Agricultură și Industrie Alimentară,  ”Agro Expo Bucovina 2016”.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Instituţia Prefectului Suceava și Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Suceava.

”Manifestarea, recunoscută drept un eveniment de referinţă pentru agricultură și industria alimentară, este specializată în prezentarea de utilaje, echipamente și materii prime, animale de rasă și păsări, produse alimentare, semințe și material săditor, îngrășăminte și pesticide, furaje, nutrețuri concentrate, aditivi, flori și plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere și altele”, arată Biroul de Informare Publică al Consiliului Judeţean Suceava.

Sursa citată mai precizează că tot în această perioadă va avea loc Forumul Economic – “AGRICULTURA ÎNCOTRO?” ediţia a VIII-a, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Consiliului Judeţean Suceava, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia pentru Agricultură Suceava şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Suceava, Revista “Lumea Satului”, Radio Antena Satelor şi Asociaţia Comunelor din România, care se va desfășura tot in incinta Iulius Mall Suceava. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de