”Gringo de România”, un concert caritabil susţinut de inegalabilul AG Weinberger pe scena Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

Rotary Club Suceava Bucovina, în parteneriat cu Teatrul Municipal “Matei Vişniec” Suceava, organizează luni, 21 martie, ora 19:00, evenimentul caritabil ”Gringo de România”, un deliciu acustic susţinut de inegalabilul  AG Weinberger, cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat România vreodată.

Gringo de Romania”Autenticitate, creativitate, sunet viu şi necompromis, un artist ce  aduce melosul şi poveştile secolului trecut, în contemporaneitate!

Aşadar, vă propunem să vă luaţi un răgaz, alături de un  artist care face diferenţa în muzica live din România şi să fim părtaşi la <<Gringo de România>>, un solo acustic, luni, 21 martie 2016, la ora 19.00, doar la Teatrul Municipal “Matei Vişniec” Suceava, din strada Dragoş Vodă nr. 1.

Muzica bună nu are graniţe, nu are vârstă, ci ne uneşte pe toţi într-un spirit mai bun”, se arată într-un comunicat semnat de Ionuț Vasilaș, președintele 2015-2016 al Rotary Club Suceava Bucovina și de Carmen Veronica Steiciuc, manager al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava.

Potrivit organizatorilor, AG Weinberger, deţinătorul celor 7 selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011)  propune sucevenilor o sesiune muzicală excepţională,  o seară  de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au facut deliciul secolului XX.

”Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă  pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Anul acesta, concertele sale poarta titlul generic <<Gringo de România>>, iar piesele aduse în faţa publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă”, se mai arată în comunicatul de presă semnat de Ionuț Vasilaș și de Carmen Veronica Steiciuc.

Invitaţiile la concertul caritabil ”Gringo de România”  se pot obţine de la membrii Clubului Rotary Suceava-Bucovina. O invitaţie este valabilă pentru două persoane. (Irina Lițu)

 

 


Intră acum și în grupul de