12 speakeri de top, oameni de afaceri de succes din judet intr- un singur eveniment-Conferința Afaceri.RO


Intră acum și în grupul de

La sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava va avea loc, vineri, 8 aprilie a.c., o nouă ediție a Conferinței Afaceri.RO, dedicată mediului de afaceri din Suceava.

”Timp de o zi, 12 speakeri- antreprenori, consultanți și specialiști, vor vorbi despre cum poți dezvolta cu succes un business în România, despre oportunitătile de finanțare nerambursabilă, despre cum să folosești strategiile de marketing în mediul online și cum afectează cash-flow-ul firmei noul Cod Fiscal”, a declarat presedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu.

El a arătat că din 2016, impozitul pe veniturile microintreprinderilor s-a modificat, astfel ca plafonul veniturilor de la care se datorează impozitul pe profit s-a majorat de la 65.000 de euro la 100.000 de euro, iar impozitul pe dividende a fost redus de la 16%, la 5%.

camera de comert si industrie suceava

”Ce impact au astfel de măsuri pentru antreprenorii români? Aflăm de la specialiștii firmei AVISSO din Iași, companie specializată în Accounting Services, Human Resources și Business Consulting”, a precizat Lucian Gheorghiu.

Președintele executiv al CCI Suceava a mai menționat că în cadrul Conferintei Afaceri.RO va fi analizat și prezentat modul în care mediul online și dezvoltarea tehnologică accelerată influențează modelele de afaceri, politicile de marketing și intrumentele de lucru.

”Sesiunea New Media & Marketing online îi va avea ca speakeri pe Marius Alexa (Arhipelago, Iasi), Ovidiu Popică (StartupCafe.RO) și Cristian Ignat (fondator Canopy).

In cadrul secțiunii antreprenoriat, vom avea plăcerea de a-l asculta pe Vasile Armenean, fondator al Betty Ice, firma care anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 26 milioane de euro. Vom afla de la el despre provocările întâlnite în acest business, dar și despre strategia care i-a asigurat succesul.

Tot la această secțiune, vom avea ca invitați doi tineri antreprenori, originari din Suceava, Ruben Perju și Iosif Harasemiuc, care au lansat anul trecut businessul inovativ cu ceasuri de mâna din lemn. Afacerea lor este în continuă creștere și se bucură de notoriate pe piețele din: SUA, Dubai sau Marea Britanie”, a informat Lucian Gheorghiu, arătând că ”astfel, Camera de Comerț și Industrie Suceava pune umărul la dezvoltarea mediului antreprenorial local, așa cum a făcut-o și în ultimii trei ani, când la această conferință am adus la Suceava oameni importanți precum: Felix Patrascanu, co-fondator Fun Courier sau Peter Barta, CEO Fundatia Post Privatizare sau Bogdan Pițigoi, președinte grup Tester Auto Iași.”

El a precizat că cei interesați să se înscrie la cea de-a IV-a ediție a Conferinței Afaceri.RO o pot face accesând pagina www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2016/  sau apelând numărul de telefon 0230 521 506.

”Au trecut doar trei luni din 2016, iar scenariul pe care-l avem în față ne arată că vom avea parte de un an al provocarilor pe toate planurile. Schimbarile Codului Fiscal, viitoarele alegeri locale și parlamentare, noi fonduri europene de accesat, vulnerabilitățile economiei ne îndeamnă să stam cu ochii-n patru pe mediul de afaceri românesc . Oare suntem pregătiti pentru ceea ce urmează?  Vom încercă să aflăm răspunsul într-o nouă ediție a Conferinței Afaceri.RO, dedicată mediului de afaceri din Suceava”, a mai declarat președintele executiv al CCI Suceava. (Irina Lițu)

 

 


Intră acum și în grupul de