Masa rotundă „Orientări și tendințe în implementarea sistemului de management al calității”, sâmbătă, la USV

Universitatea Suceava corp E

În Aula din corpul E al Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava va avea loc sâmbătă, 2 aprilie, începând cu orele 10, masa rotundă intitulată „Orientări și tendințe în implementarea sistemului de management al calității”.

Evenimentul aflat la cea de-a III-a ediție este organizat de Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul instituției sucevene de învățământ superior.

”Împreună cu reprezentanți ai departamentelor de management calitate din firme de profil de industrie alimentară, se vor dezbate noutățile legislative, în contextul abordărilor moderne de management, cu referire la evoluția pieței și a experiențelor proprii din ultimii ani în implementarea managementului calității”, precizează organizatorii.

La eveniment vor participa angajatori, antreprenori și specialisti din industria alimentară, cadre didactice din învățământul preuniversitar de profil, studenți și cadre didactice ai Facultății de Inginerie Alimentară, precum și alți invitați. (Irina Lițu)