200 de puieţi de molid, plantați la Ilișești în cadrul acțiunii de voluntariat ”Prietenii Naturii”


Intră acum și în grupul de

 

200 de puieţi de molid au fost plantați, joi, 31 martie a.c., pe un amplasament  din zona Ilişeşti, aparţinând Ocolului Silvic Bisericesc Ilişeşti, în cadrul acţiunii de voluntariat „Prietenii Naturii”, organizată de Asociaţia Societatea pentru Egalitate de Gen „SEG” Suceava şi Ocolul Silvic Bisericesc Ilişeşti, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, Asociaţia „EUROACTIV” Suceava, Rotaract Suceava, Asociatia „Plai Străbun” Pârteştii de Jos.

Potrivit organizatorilor, la această acţiune, desfășurată în cadrul Campaniei „Vestitorii Primăverii”,  au participat voluntari ai asociaţiilor partenere, elevi ai Palatului Copiilor coordonaţi de profesoarele Beatrice Choleva şi Petronela Rusu şi o parte din câştigătorii concursului de „Miss & Mister Bucovina” organizat sâmbătă, 26 martie 2016 la Sopping City Suceava în cadrul aceleiaşi campanii.

”Ocolul Silvic Bisericesc Ilisesti a asigurat o masă caldă voluntarilor la Casa Pelerinului din Vârfu Dealului, iar Asociaţia „SEG” a oferit fructe, dulciuri şi sucuri tuturor participanţilor”, au precizat organizatorii.

Acţiunea de plantare de puieţi „Prietenii Naturii” a fost sprijinită de S.C. Oil D Negru Company Şcheia şi, de Palatul Copiilor Suceava.

Prietenii Naturii actiune (5)

 

Campania „Vestitorii Primăverii” se va finaliza în cursul lunii aprilie 2016 cu organizarea acţiunii „Bucuria de a dărui”, constând în donarea de alimente, materiale de construcţii şi bunuri de folosinţă îndelungată unor familii aflate în dificultate din localitatile sucevene Pătrăuţi şi Liteni. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de