BOA prezintă: Poiana cu zâmbete la Alexandria Librării din Târgu Mureș

Alexandria-Librarii-BOA-la-MURES-2016Alexandria Librării te provoacă la un nou maraton de caricaturi și portrete gratuite! Ia-ți prietenii și vino sâmbătă, 23 aprilie 2016, la Alexandria Librării din Promenada Mall Târgu Mureș (vizavi de H&M, la intrarea dinspre Leroy Merlin) pentru că ți-am asigurat o zi de primăvară până-n seară … de zâmbete, marca BOA! Timp de 12 ore, de la 10.00 la 22.00, artistul Borta Ovidiu Ambrozie Boa te așteaptă în fața librăriei, să arăți că ai umor! Desenele (caricaturi sau portrete, după placul “mușteriilor”) sunt din partea casei!

“Deși creionul meu a desenat sute și sute de portrete, momentul care îmi rămâne impregnat în memorie și îmi aduce cea mai mare satisfacție este acela în care surprind pe chipul celui din fața mea surpriza la vederea caricaturii: chiar seamănă cu mine! Invariabil, le râd și ochii.”, mărturisește cu emoție BOA.

De curând, Alexandria Librării s-a mutat în casă nouă! Te așteptăm într-un spațiu mai primitor și mai aerisit, vizavi de H&M, la intrarea dinspre Leroy Merlin.

Așadar, nu uita: 23 aprilie 2016, 10.00-22.00 STOP la Alexandria Librării  din Promenada Mall STOP Maraton BOA STOP  Caricaturi și portrete NON STOP !

Despre Ovidiu Ambrozie Bortă BOA:

Ovidiu Ambrozie BORTĂ (BOA) a debutat în caricatură de presă în anul 1997 la cotidianul Bucovina condus şi îngrijit de poetul Ion DRĂGUŞANUL. De atunci a continuat să publice grafică satirică atât pe plan local (Actualitatea Suceveană, Crai Nou, Monitorul de Suceava, Jupanu’, Plus SV), cât şi pe plan naţional (Plai cu Boi, Cotidianul).

Pe plan internaţional şi-a făcut prezenţa în paginile săptămânalului din New York, NY Magazin. Participările la concursurile naţionale de grafică satirică i-a adus peste zece premii, obţinând în anul 2006 Marele Premiu George Gavrilen la Festivalul de umor Umor la… Gura Humorului.

loading...