Ouă încondeiate, sculpturi în lemn și podoabe tradiționale, la Târgul Meșterilor Populari din Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava întâmpină Sărbătorile Pascale cu un târg care aduce în atenția clienților tradițiile specifice regiunii, reunind expozanți dornici să transmită arta meșteșugurilor deprinse din străbuni.

Potrivit unui comunicat al complexului comercial, Târgul de Paște al Meșterilor Populari se va desfășura la parter, zona Auchan, în perioada 27 aprilie – 2 mai 2016, cu excepția zilei de duminică, 1 mai, prima zi de Paște, atunci când mall-ul este închis.

Iulius Mall Suceava

”Cei mai iscusiţi artiști populari din regiune îşi vor prezenta creaţiile, realizate cu măiestrie şi migală. Clienții vor descoperi la târg articole deosebite, precum ouă încondeiate, sculpuri în lemn, artă sacră, țesături, cusături, broderii cu motive autentic românești și podoabe tradiționale. Obiectele, reprezentative pentru Bucovina, sunt adevărate suveniruri, pe care clienții le pot oferi cadou persoanelor dragi, de Paște. În plus, vizitatorii târgului îi vor putea vedea pe meşterii populari în timp ce lucrează, admirându-le tehnicile moștenite din generație în generație”, arată sursa citată.

În comunicat se mai precizează că pentru a se distra din plin în vacanță, copiii sunt invitați în continuare să descopere „Labirintul Iepurașului”, amenajat în zona Kidsland Iulius Mall.

”Iepurașul va fi prezent în fiecare zi până vineri inclusiv, în intervalul orar 15.00 – 19.00, dar și sâmbătă, între orele 14.00 și 17.00, pentru a-i premia pe copii cu delicii din ciocolată. Tot aici, năzdrăvanii pot participa la un concurs de desene, iar zilnic, unul dintre ei, desemnat prin tragere la sorți, va câștiga un voucher la magazinul Nan by Danina Line.

Labirintul Iepurasului

În proximitatea „Labirintului Iepurașului”, clienții Iulius Mall pot admira și trei creații ale elevilor Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava. Tinerii artiști au pictat trei ouă uriașe de Paște, folosindu-se de elemente grafice și culori vesele, ca activitate în cadrul programului <<Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!>>”, informează sursa citată.

În continuare, cei care fac cumpărături în valoarea de minimum 100 de lei participă la campania „De Paşte, suntem împreună”, care se desfășoară până pe 30 aprilie.

”Zilnic, primii 206 cumpărători primesc cadouri garantate. În plus, în urma extragerii, cel mai norocos client va fi răsplătit cu un premiu în valoare de 2.000 de euro, care include o sesiune de shopping pentru amenajarea livingului la magazinul Kalenda și consultanță din partea designerului Cezar Popescu, precum și un Smart TV”, se mai arată în comunicatul Iulius Mall.

loading...