„Balerinul Turbat”, spectacol caritabil în sprijinul actorului Volin Costin, la Casa de Cultură din Suceava


Intră acum și în grupul de

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani va prezenta vineri, 13 mai 2016, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul caritabil „Balerinul Turbat”, de Denis Panfilov.

Sucevenii sunt așteptați la cele două reprezentanții, prima la ora 17:00, iar cea de-a doua, începând cu ora 19:30, intrarea fiind liberă.

Spectacolul este realizat de Victoria Bucun și Mihail Donțu.

„Alături de Volin” vine în continuarea demersului caritabil desfășurat în mai multe teatre, pentru sprijinul actorului Volin Costin, care a suferit un accident vascular cerebral și urmează un tratament de recuperare de lungă durată.

Povestea spectacolului se referă la viața unui artist, fie că este vorba de un cântăreț de operă, de un balerin, de un actor. Cele “spuse” în spectacol sunt valabile chiar și pentru un contabil sau un director de firmă. Foarte mulți oameni își vor regăsi în acest text o parte din trăirile lor. Tema este, cumva, tragică. Nu-i vorba nici de o plângere prelungă. Viața este și o comedie.

afis Balerinul Turbat

Toţi banii colectaţi în urma spectacolului de la Suceava vor fi donaţi pentru tratamentul actorului şi directorului artistic al Teatrului „Mihai Eminescu”, Volin Costin, care a suferit în primavara anului trecut un atac vascular cerebral.

Volin Costin este absolventul Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi, Facultatea de Teatru. Din anul 1994, este actor al Teatrului „Mihai Eminescu”, iar din anul 2006 şi director artistic al acestuia.

„Trăinicia unei adevărate prietenii nu se probează doar atunci când curge «lapte şi miere», ci mai ales atunci când una din părţi se află în dificultate! De luni de zile, Volin Costin, directorul artistic al Teatrului «Mihai Eminescu» Botoşani, se află într-o accentuată suferinţă a trupului. Dar la puterea sufletului său se adaugă, nu încape nici o îndoială, şi energia care îi vine dinspre prietenia colegilor”, a declarat directorul Teatrului ”Mihai Eminescu” Botoșani,Traian Apetrei.


Intră acum și în grupul de