”Carnavalul Primăverii”, la ediția a II-a, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

La Shopping City Suceava, va avea loc sâmbătă, 7 mai a.c., între orele 15.00-16.30, ”Carnavalul Primăverii”, eveniment dedicat elevilor din centrele de plasament sucevene.

 

carnavalul primaverii afis 2016 mareAflată la cea de-a doua ediție, manifestarea este organizată de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Shopping City Suceava, Societatea de Caritate „Mila Creștină” Dolhasca, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, Societatea pentru Egalitate de Gen “SEG” Suceava, Asociația “Speranță, Șansă și Viitor” din Mihoveni şi Asociaţia „Alecs Group” Suceava.

Potrivit organizatorilor, la carnaval vor participa 25 de copii de la Centrul de Plasament ,”Speranța”, 10 copii de la Centrul de Plasament ,,Mihail și Gavril” – Solca, 7 copii de la Serviciile Multifuncționale Gura Humorului, 4 copii de la Serviciile Multifuncționale Fălticeni  și 10 copii de la Casa de Tip Familial ,,Sf. Gheorghe” Dolhasca.

”Premiile vor consta în sume de bani oferite de Societatea de Caritate “Mila Creștină” din Dolhasca și de Fundația Social-Culturală “Victoria” Suceava. Toți copiii vor primi cadouri oferite de sponsorii evenimentului: Shopping City Suceava, S.C. Real Hyper Magazine S.R.L. și Rio Bucovina din București, iar Florăria Iris Suceava va asigura florile pentru premierea Centrelor de Plasament sucevene.

Evenimentul va fi presărat cu momente frumoase prezentate de elevii cercurilor de dans și artă vestimentară din Palatului Copiilor Suceava, momente de beatbox, precum și alte momente surpriză”, arată organizatorii acțiunii.


Intră acum și în grupul de