Tânără rătăcită în toiul nopții, găsită de jandarmii montani în zona satului Neagra Şarului


Intră acum și în grupul de

O tânără de 26 de ani din municipiul Vatra Dornei, care s-a rătăcit după ce în toiul nopții a fost nevoită să coboare din mașina cu care se deplasa, într-o zonă necunoscută, a fost găsită de jandarmii montani în zona satului Neagra Şarului.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, miercuri, la ora  01.27, la dispeceratul instituției a fost redirecţionat un apel telefonic efectuat prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie în vârstă de 26 ani, din municipiul Vatra Dornei, prin care aceasta solicita sprijin deoarece  s-a rătăcit în zona localităţii Poiana Stampei.

”Persoana în cauză a relatat faptul că s-a întâlnit cu o cunoştinţă  pentru a se deplasa, cu maşina acesteia, spre o localitate din zona Vatra Dornei. Pe timpul deplasării, cele două persoane s-au certat, iar tânăra a fost nevoită să coboare din maşină într-o zonă necunoscută. Fiind întuneric şi aflându-se singură pe un drum pe care nu îl cunoştea, femeia a solicitat sprijinul autorităţilor”, arată sursa citată.

jandarmeria montana suceava

IJJ Suceava precizează că pe timpul căutărilor, jandarmii au păstrat legătura telefonic cu persoana în cauză, constatând că detaliile oferite de aceasta cu privire la locaţia sa nu corespundeau cu caracteristicile localităţii Poiana Stampei, fiind vorba de comuna Şaru Dornei.

”Pentru căutarea femeii au acţionat doi jandarmi din cadrul postului montan Vatra Dornei, reuşind să o găsească în jurul orei 03.00, pe DJ 174, în zona satului Neagra Şarului. Tânăra nu prezenta probleme de sănătate, aceasta fiind condusă de către jandarmi spre localitatea de domiciliu”, mai informează sursa citată.


Intră acum și în grupul de