”Summitul de Integritate pentru Prosperitate”, la Teatrul ”Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

Transparency International Romania împreuna cu Rotary Club Suceava-Bucovina și Griffiths School of Management organizează la Suceava, ”Summitul de Integritate pentru Prosperitate”, un eveniment pentru promovarea integrității ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat.

Potrivit președintelui 2015-2016 al Rotary Club Suceava-Bucovina, Cătălin – Ionuț Vasilaș, evenimentul aflat la a șaptea ediție va avea loc marți, 10 mai a.c., la ora 16.00, la Teatrul ”Matei Vișniec” Suceava.

”Ediția Suceava 2016 va aborda aspectul corupției și al integrității în domeniul economic, bancar, educațional, social și antreprenorial, pentru a identifica preocupările oamenilor care conduc organizații de succes și cele mai bune soluții la provocările cu care se confruntă mediul de afaceri românesc”, a declarat Vasilaș.

El a precizat că acest summit are ca obiectiv general identificarea și propunerea de soluții inovative în vederea dezvoltării unui climat antreprenorial integru, a promovării unei culturi de integritate, a unui model de antreprenoriat social care să garanteze sustenabilitate și o experiență profesională bazată pe valori în România.

Președintele 2015-2016 al Rotary Club Suceava-Bucovina a arătat că vorbitorii din cadrul evenimentului de la Suceava vor aborda teme precum: ”Integritatea în afaceri: cum încurajăm & protejăm persoanele care semnalează neregulile?” (Iulia Coșpănaru, director adjunct Transparency International România), ”Inovatie si Creativitate: Strategii alternative pentru practica corupției” (Sebastian Văduva, decan Griffiths School of Management), ”Motivație @ RO” (Marian V. Popa, director Deutsche Bank Global Technology Center România), ”Istoria integrității de la primele civilizații până în ziua de azi” (Dan Botică, conferențiar univ. dr., Universitatea Emanuel din Oradea), ”Business ethics and CSR attitudes among SME leaders in Romania” (Sam Echevarria-Cruz, profesor asociat Austin Community College), ”Integritatea de-a lungul istoriei” (Ștefan Purici, Prorector Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava).

cinematograf Modern, Teatrul Matei Visniec

Vasilaș a mai menționat că înscrierile se pot face pe pagina de facebook ”Summitul de Integritate pentru Prosperitate” sau pe e-mail la [email protected].

”Participarea este gratuită, înscrierea este necesară”, a precizat președintele 2015-2016 al Rotary Club Suceava-Bucovina.

”Summitul de Integritate pentru Prosperitate” este realizat prin programele „Collective Action for Business Integrity” și „Whistleblowing – a form of civic spirit”.

Evenimentul se adresează oamenilor de afaceri, reprezentanților instituțiilor publice, asociațiilor non-guvernamentale, elevilor și studenților, precum și absolvenților preocupați de orientare profesională sau aflați în proces de formare.


Intră acum și în grupul de