Flutur: Sper ca după aceste alegeri, PNL să fie prima forță politică din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Presedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, sustine o conferinta de presa la sediul PNL Suceava.

LIVE TEXT

Flutur si Seredenciuc

Gheorghe Flutur:

”Alaturi de mine azi este Viorel Seredenciuc, seful echipei de campanie a PNL. Pornim la drum cu un slogan de care ne vom tine: <<Repornim dezvoltarea judetului Suceava>>.

Candidez cap de lista la Consiliul Judetean si pentru presedintia CJ. Mi-am asumat, alaturi de echipa mea, un program foarte ambitios pentru recupererea timpului si investitiilor pierdute in ultimii patru ani: aducerea de noi proiecte si o noua abordare regionala ca lider al judetului.

Suntem al patrulea judet din tara ca numar de locuitori si ca asezare strategica si ca suprafata trebuie sa jucam acest rol regional.

Suntem extrem de hotarati sa facem toate eforturile pentru crearea de locuri de munca in judet. In oferta noastra va fi programul de asociere cu judetul Botosani, pe care vrem sa il depunem pe Fondul European pentru Investitii Strategice, lista lui Juncker.

Am avut o discutie si cu cei de la Botosani, cu actualul presedinte al CJ si cu Ion Lungu pentru crearea parcului economic de inovatie din Nordul Moldovei.

Am lucrat cu specialisti si trebuie sa indraznim pentru a mari gradul de procesare a produselor din zona. In Polonia, acest gen de investitii se fac si ei sunt in fata cu multi ani.

Parteneriatul cu USV. Avem in vedere crearea unui centru de excelenta la USV pentru aplicare pe industria alimentara. USV trebuie sa fie partener in toate marile proiecte. Ei sunt interesati si trebuie sa intre alaturi de noi.

Parteneriatul cu toate primariile din judet sub o forma intensificata. Clar, dezbracarea de haina politica imediat dupa alegeri si chemarea in parteneriat pentru marile proiecte.

Cu amaraciune, se vede ca multe proiecte demarate de mine nici pana la ora asta nu sunt gata. IMM-urile au nevoie de parteneriat si de sprijin. Nu stiu cine ii intreaba azi de sanatate si le asculta plansul. Trebuie sa fim mult mai implicati pe acest segment.

Am cerut oamenilor nostri din teritoriu oferta si ne-am pregatit pentru o campanie civilizata, bazata pe solutii. Am parcurs, personal, toate localitatile. Suntem pregatiti de lansari in toate localitatile.

Sper ca PNL sa fie, dupa aceste alegeri, prima forta politica din judetul Suceava. Daca era vot uninominal, sansa nr. 1 in competitie o aveam eu, din toate masuratorile. Un lider trebuie sa isi asume capul listei. Ca lider, iti asumi si proiecte si sa fii si locomotiva pentru lista.”

Viorel Seredenciuc, seful echipei de campanie a PNL Suceava:

”Trasatura principala a campaniei noastre va fi corectitudinea. Vom face o campanie cu respectarea legii si a contracandidatilor nostri. Ca actiuni principale, vor fi discutiile cu cetatenii pe fiecare localitate. Cred ca am reusit sa implicam in campanie toti oamenii de partid din judet. Suntem convinsi ca vom avea rezultatele preconizate.”

 


Intră acum și în grupul de