Competiție de rugby tag, târg de handmade și ateliere de creație, în acest weekend la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Agenda din acest sfârșit de săptămână propusă de Iulius Mall Suceava include evenimente pentru toate preferințele. Iubitorii de mișcare pot admira meciuri de rugby tag, doritorii de accesorii unicat sunt așteptați la târgul de handmade, copiii pot participa la un atelier de creație, iar viitorii liceeni pot consulta oferta educațională din județ, informează reprezentanții complexului comercial într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, de vineri până duminică, în perioada 13 – 15 mai 2016, parterul Iulius Mall Suceava devine punctul de întâlnire al artizanilor handmade cu publicul iubitor de obiecte unicat.

Expozanții îi vor încânta pe cei prezenți cu bijuterii realizate din materiale și prin tehnici inedite, accesorii vestimentare pentru cei mici și cei mari, cosmetice naturale, decorațiuni aparte și multe alte articole lucrate cu migală.

Iulius Mall Suceava

Vineri, de la ora 10.00, elevii de clasa a VIII-a sunt invitați la Târgul Ofertelor Educaționale.

Tinerii și părinții lor vor putea afla informații despre liceele din județul Suceava direct de la profesorii și elevii reprezentanți, scopul fiind acela de a-i ajuta în alegerea specializării lor. Târgul este organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Sâmbătă este ziua dedicată copiilor. De la ora 14.00, prichindeii pot învăța să realizeze un obiect decorativ, participând la atelierul de creație. În zona KidsLand, specialiștii Creativ & Deco îi vor îndruma pe cei mici să parcurgă pașii în realizarea unei cutii decorată prin tehnica șervețelului. De la ora 16.00, își intră în rolul de gazdă clovnul Bobo, invitându-i pe năzdrăvani la o petrecere distractivă. Copiii se vor bucura de numeroase concursuri, jocuri și surprize.

Trofeul Iulius Mall Rugby Tag”Iulius Mall continuă să fie un promotor și un susținător al activităților sportive și al celor recreative. Duminică, de la ora 10.00, pe terenul de sport de la Iulius Mall se desfășoară prima etapă a unei competiții sportive adresată adolescenților. Trofeul Iulius Mall Rugby Tag reprezintă o competiție între peste 150 de elevi de la zece școli din județul Suceava. Evenimentul este organizat de Școala Gimnazială Cornu Luncii, Federația Română de Rugby și Iulius Mall, cu scopul de a promova sportul rugby tag în rândul copiilor. Cea de-a doua etapă a concursului se va desfășura pe 22 mai, iar toți copiii participanți vor fi premiați”, informează sursa citată.

Tot duminică, de la ora 16.00, în sala de conferințe Iulius Mall se va susține un seminar dedicat tinerilor care vor să își construiască o carieră. Evenimentul este organizat de AIESEC și are ca temă programele de internship și beneficiile pe care le oferă.

 


Intră acum și în grupul de