ANNA LESKO cântă în locul trupei ROA, în deschiderea Festivalului “Zilele și Nopțile Studențești” de la USV


Intră acum și în grupul de

Concertul de deschidere a Festivalului “Zilele și Nopțile Studențești”  USV 2016, din această seară, va fi susținut de trupa Univercity și Anna Lesko, în Auditorium „Joseph Schmidt”, începând cu ora 19.00

afis Ana Lesko”Din motive independente de noi (probleme serioase de sănătate) membrii trupei ROA nu mai pot ajunge la Suceava în această seară”, anunță organizatorii evenimentului.

Cea de-a VI- a ediție a Festivalului “Zilele și Nopțile Studențești” (ZNSt-USV) se desfășoară în perioada 16-31 mai 2016. Evenimentul este organizat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților și cu sprijinul conducerii Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava.

“<<Zilele și Nopțile Studențești>> este un proiect ce a luat amploare de la o ediție la alta, fiind creat cu scopul de a implica toți participanții (studenți, cât și viitori stidenți) într-o serie de activități recreative, ce le oferă acestora ocazia de a experimenta viața studențească la nivel informal.

ZNSt USV 2016 înseamnă două săptămâni cu activități pentru toate gusturile încadrate în cele cinci departamente: Divertisment, Sănătate și Mediu, Cultural-Educațional, Sport și Treasure Hunt. Concertele, spectacolele, competițiile sportive, serile de teatru sau dezbaterile sunt doar câteva din activitățile organizate în toată această perioadă”, arată Ilona-Diana Ichim, coordonator departament Relații Publice ZNSt-USV 2016.

Concertul de deschiderea a festivalului era programat să aibă loc pe esplanada Corp A a USV Suceava, dar organizatorii au anunțat că din cauza vremii capricioase evenimentul va avea loc în Auditorium ”Joseph Schmidt”.

Mai multe detalii despre evenimentele desfășurate în perioada festivalului, se vor găsi pe pagina oficială de facebook: www.facebook.com/znst.asussv.ro. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de