”Castorii Suceava Streetball”, sâmbătă, pe Esplanada Casei de Cultură


Intră acum și în grupul de

 

Pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava, va avea loc, sâmbătă, 4 iunie a.c., o nouă ediție a unui eveniment sportiv de excepție, ”Castorii Suceava Streetball”.

Competiția este organizată de Clubul Sportiv ”Castorii” Suceava, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Suceava.

”Împătimiții sportului pentru înalți și nu numai, de la tineri până la persoanele cu părul încărunțit de vreme, sunt așteptați la kilometrul 0 al Sucevei, într-o zi de sâmbătă care se anunță a fi incendiară.

afis castorii iunie 2016Așadar, sunteți invitați să trăiți bucuria de a marca un coş, de a juca un meci plin de adrenalină, de a lega noi prietenii şi de a vă face o mulţime de cunoştinţe, în cadrul acestui turneu oficial de streetball”, transmit organizatorii.

Potrivit acestora, competiţia de sâmbătă va fi de streetball,  o variantă de baschet care se joacă 3 la 3.

”Veți putea să vă înscrieți la concursuri de libere, 3 puncte, existând și concursuri pentru public.

Categoriile de participanți vor fi, atât la masculin cât și la feminin: Under 12 (sub 12 ani), Under 18 (între 13 și 18 ani) și +18 (peste 18 ani).

Pentru mai multe detalii și înscrieri, accesați pagina de internet a clubului: www.castorii.ro”, precizează organizatorii.

Clubul de baschet privat „Castorii Suceava” îşi desfăşoară activitatea în cadrul şcolilor Gimnaziale Nr. 3, Nr. 9,  Nr. 11 si Colegiul Național „Stefan cel Mare” din Suceava.

„Ne dorim ca toţi copiii, dar şi oameni de toate vârstele să facă sport, iar baschetul este pentru toată lumea, indiferent de vârstă, un mod minunat de a petrece timpul liber”, a declarat Vasile Gîlcă, co-fondator al Clubul Sportiv ”Castorii” Suceava.

 


Intră acum și în grupul de