Foşti şi actuali miniştri, la Câmpulung Moldovenesc, alături de Adrian Posa, pentru a identifica împreună soluţii corecte pentru dezvoltarea municipiului


Intră acum și în grupul de

Foşti şi actuali miniştri au fost la Câmpulung Moldovenesc la invitaţia ing Adrian Posa, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului pentru a identifica împreună soluţii corecte pentru dezvoltarea acestui oraş.

WP_20160601_12_29_14_Pro
C. Nechifor, O.Teodorovici, Adrian Posa si N. Bereanu

Potrivit unui comunicat al PSD Câmpulung Moldovenesc, candidatul PSD  la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc, s-a întâlnit, miercuri, cu fostul ministru al Finanţelor, senatorul Eugen Teodorovici.

Alături de Teodorovici, au venit la Câmpulung Moldovenesc preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor şi senatorul Neculai Bereanu care au participat la o întâlnire cu circa o sută de oameni de afaceri din Câmpulung Moldovenesc şi din localităţile din jur.

Participanţii au discutat problemele strigente cu care se confruntă mediul de afaceri din zona Câmpulungului şi s-a căutat rezolvarea lor.

WP_20160521_16_49_07_Pro

„De lăudat este că în această campanie trei foşti miniştri ai guvernului Ponta s-au interesat de municipiul Câmpulung Moldovenesc la iniţiativa domnului ing. Adrian Posa, candidat P.S.D. la funcţia de primar. Este pentru prima dată când într-o singură lună Câmpulungul este vizitat de atât de mulţi miniştri. Nici un alt partid, niciodată în istoria municipiului nu a mobilizat atât de multe persoane publice cu funcţii guvernamentale care să vină în sprijinul nostru al municipiului. Domnul Posa a subliniat faptul că a discutat cu mai mulţi foşti şi actuali miniştrii pentru a încerca o dezvoltare a infrastructurii şi de atragere a mai multor investitori”, se arată în comunicat.

Totodată, se precizează că în lunile viitoare aceşti foşti şi actuali miniştrii cu care s-au purtat discuţii au promis că se vor deplasa în municipiul Câmpulung Moldovenesc pentru a găsi soluţiile necesare de dezvoltare.

posa si teodorovici

Unii dintre ei au colaborat cu  Adrian Posa pe când acesta era la Compania Naţională a Uraniului.


Intră acum și în grupul de